Hyvinkään Taitoluistelijat isännöi lauantaina kahta eri kilpailutapahtumaa.
Samassa rupeamassa käytiin Aluesarjojen Alue Cupin ensimmäinen valintakilpailu sekä kutsukilpailu.
JTL:stä mukana oli luistelijoita lähes joka sarjassa.
Aluesarjat saivatkin sitten parhaat mahdolliset luistelijat kisaan mukaan.
Parhaan esityksen teki Aluenoviisit sarjassa luistellut Nelli Horjamo, jonka
hieno tulkinta tangomusiikkiin siivitti hänet toiseksi pistein 39,17. Nelli harjoittelee Taitajat ryhmän kanssa vain kolmesti viikossa, joten suoritus oli varsin
arvokas sekä myös toi suoraan paikan kevään finaaliin. Toinen menestyjä oli
Urho Reina K2 ryhmästä. Aluesilmuihin ei tällä kertaa ilmoittautunut muita
poikia joten voitto oli jo tiedossa. Mutta se miten se tuli oli todella nautittavaa
katsottavaa. "Upi" ei päästänyt itseään helpolla, halusi ottaa voiton parhaalla
mahdollisella suorituksella ja niin hän myös teki. Pisteet kohosivat 30.76:n ja
herran ilme oli muikea, kun käteen annettiin kaksi hieno pokaalia -toinen Alue
Cup voitosta ja toinen kutsukilpailun voitosta.
B-Silmuissa Ann-Marie Suortti ja Mila Miettinen luistelivat kauden parhaansa. Tällä kertaa se ei vielä riittänyt finaaliin. Hyvät tulokset ja pisteet, Anskulle 41.67 sekä hieno kunniamaininta hyvistä siirtymista toi 7:n tilan ja Mila oli 8. pistein 41.00.
Minit sarjassa mukana olivat Eveliina Kolehmainen joka oli parhaana 8:s pistein 32.00 suorituksella jossa oli elämän ensimmäinen kisa-axel. Siitä Evelle onnittelut! Samassa sarjassa Julia Wiklund luisteli kauniisti ja varmasti. Hän sai kunniamaininnan hyvistä askeleista ja liu'uista sijoittuen lopputuloksissa 12:sta. Koko päivän kestäneissä kilpailuissa olivat mukana myös Tintit sarjassa Minja Hyttinen sekä Sanni Mutanen, Taitajat sarjassa Serafiina Ura (sij.11), Aluedebytanteissa Nella Lehto (sij.7) sekä Aluenoviiseissa Ella Perälä (sij.8).

Tuloksia voi käydä katsomassa HyTL:n sivuilla 14.11 kutsukisan kisasivuilta.