Harrastajat

Luistelu on mukava harrastus lapsille, nuorille ja aikuisille!

Järvenpään Taitoluistelijoilla on useita luisteluryhmiä alle kouluikäisille ja koululaisille. Luistelukoulussa ja koululaisryhmissä luistellaan 1-3 kertaa viikkossa taitotason ja oman innostuksen mukaan. Luistelijoita valmentavat ammattivalmentajat ja kolutetut ohjaajat.

Ryhmien toiminnan tavoitteet löydät vasemman puoleisista valikoista. Ilmoittautumaan pääset helposti valitsemalla sopivan ryhmän alla olevasta taulukosta ja seuraamalla ohjeita. Kesken kaudenkin voit ilmoittautua mukaan ryhmiin, tervetuloa!

HUOM! Syksyn 2020 luistelukoulut järjestetään mikäli koronavirustilanne sen sallii. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista välittömästi. Mikäli luistelukouluja ei pystytä koronavirustilanteen johdosta järjestämään, ei luistelukoulumaksuja luonnollisestikaan peritä.

Ilmoittautuminen avautuu tänään 18.5.2020 klo 19.00