Harrastajat

Luistelu on mukava harrastus lapsille, nuorille ja aikuisille!

Ilmoittautuminen kevään 2021 luistelukoulu- ja harrastajaryhmiin on nyt auki!

Luistelu on jokaisen suomalaisen perustaito, joka kehittää muun muassa koordinaatiota, voimaa ja tasapainoa. Taitoluistelun harrastajat oppivat usein myös lajin luonteen vuoksi musikaalisiksi, ilmaisukykyisiksi ja hyviksi keskittyjiksi. Onkin havaittu, että monista lajin parissa opituista taidoista on hyötyä paitsi urheiluharrastuksessa myös opinnoissa ja myöhemmin työelämässä.

Järvenpään Taitoluistelijoilla on useita luisteluryhmiä alle kouluikäisille ja koululaisille. Luistelukoulussa ja koululaisryhmissä luistellaan 1-3 kertaa viikkossa taitotason ja oman innostuksen mukaan. Luistelijoita valmentavat ammattivalmentajat ja koulutetut ohjaajat.

Ryhmien toiminnan tavoitteet löydät vasemman puoleisista valikoista. Ilmoittautumaan pääset helposti valitsemalla sopivan ryhmän alla olevasta taulukosta ja seuraamalla ohjeita. Kesken kaudenkin voit ilmoittautua mukaan ryhmiin, tervetuloa!

HUOM! Kevään 2021 luistelukoulut järjestetään mikäli koronavirustilanne sen sallii. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista välittömästi. Mikäli luistelukouluja ei pystytä koronavirustilanteen johdosta järjestämään, ei luistelukoulumaksuja luonnollisestikaan peritä.

Kesken kaudenkin voit ilmoittautua mukaan ryhmiin. Tervetuloa!