Koululaisluistelu ja Taitajat-ryhmät

Koululaiset 

Ryhmässä luistelevat 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat lajista ja sen haasteista nautiskelevat kouluikäiset lapset. Tähän ryhmään voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä -kaikki oppivat taatusti luistelemaan! Ryhmässä edetään taidoissa pikkuhiljaa luistelukouluvaiheesta ylöspäin harrastajapolkua pitkin. Koululaiset-ryhmässä on rento meininki, vauhdikasta menoa ja hauskaa lajiharjoittelua. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa jäällä. Ryhmästä on mahdollisuus siirtyä Minitaitajat-kehitysryhmään tai Taitajat-harrasteryhmään.

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Maanantaisin klo 18.15-19.00 (Areena) TAI

Torstaisin klo 16.40 - 17.25 (Harjoitushalli)

Kevään loppukauden hinta koululaisille 1 krt/vko 80 €

Tervetuloa mukaan kouluikäisten taitoluistelun harrastajien toimintaan! Ryhmiä löytyy eri ikäisille ja taitotasoisille lapsille ja nuorille -oma innokkuus treenata on tärkeintä!

 

Harrasteluistelun kehitysryhmä Minitaitajat

Minitaitajat-ryhmä on 6-9-vuotiaiden harrasteluistelun kehitysryhmä, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa luistelukoulun ajoilla sekä lajia tukevassa oheisharjoituksessa ennen jäätä. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja, erilaisia käännöksiä, liukuja, hyppyjä piruetteja. Ryhmästä on mahdollisuus nousta Taitajat-ryhmään.  Kysy lisätietoa Minitaitajat-kehitysryhmästä valmentajilta tai osoitteesta jtl.toimisto@gmail.com

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Tiistaisin klo 17.30-18.00 (oheinen; juoksusuora) ja klo 18.10-18.50 (jää; harjoitushalli)

Lauantaisin klo 10.30-11.15 (jää; harjoitushalli) 

 

Taitajat A ja B

Taitajat-ryhmissä luistelevat yli 8-vuotiaat lajista ja sen haasteista nautiskelevat kouluikäiset. Taitajat A-ryhmässä luistelevat 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat luistelijat ja Taitajat B-ryhmässä 8-11-vuotiaat luistelijat. Tarkemmista ryhmäjaoista neuvotellaan valmentajan kanssa. Taitajat ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja lajia tukevissa oheisharjoituksissa. Tavoitteena on harjoitella askeleista mm. kaaret, kolmoset, valssiaskel, kantakäännös, mohawk ja sirklaukset. Ryhmässä harjoitellaan myös yksöishyppyjä ja erilaisia piruetteja. Ryhmästä on mahdollisuus siirtyä Kilpataitajat-ryhmään.

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Taitajat A (vanhemmat): tiistaisin klo 18.10-18.50 (jää; harjoitushalli), lauantaisin klo 10.15-11.00 (oheinen; juoksusuora) ja klo 11.15-12.00 (jää; Areena)

Taitajat B (nuoremmat): tiistaisin klo 18.10-18.50 (jää; harjoitushalli), lauantaisin klo 10.15-11.00 (oheinen; juoksusuora) ja klo 11.15-12.00 (jää; Areena)

 

Kilpataitajat

Kolme kertaa viikossa harjoittelevat kilpataitajat muodostavat oman ryhmänsä. Ryhmä on harrastekilparyhmä, jossa luistelijat voivat halutessaan sekä riittävästi ohjelman elementtejä hallitessaan kilpailla omalla kilpailuohjelmalla tai yleisohjelmalla alue- ja kutsukilpailuissa Taitajat –sarjoissa tai jatkaa luistelun harrastamista ilman kilpailullisia tavoitteita. Tavoitteet on asetettu oppimisen ja iloisen harrastamisen puitteisiin, kuitenkin siten, että urheilijalle jää aikaa myös muuhun harrastetoimintaan. Ryhmässä harjoitellaan luistelijoiden taitotason mukaisesti kaikkia yksöishyppyjä ja axelia, peruspiruetteja ja niiden variaatioita sekä perusluistelun elementtejä.

Kilpataitajien harjoitusajat löytyvät kausiaikataulusta Harjoitusaikataulut-sivulta.