Luistelukoulu ja kehitysryhmät

Alle kouluikäisten luistelukoulu

Luistelukoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille 3-6-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa voi käydä 1-2 kertaa viikossa (maanantai/keskiviikko). Harjoittelussa pyritään monipuolisuuteen iloisesti ja lasta kannustavasti. Jäällä käytetään havainnollistavia kuvia, välineitä sekä musiikkia opetuksen tukena. Tavoitteena on oikean perusluistelutekniikan oppiminen ja omissa taidoissa eteneminen. Luistelukoulussa opetusryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaan -näin pyritään takaamaan mukava harrastus lapselle. Luistelukoulusta voi siirtyä kehitysryhmiin tai koululaisluisteluun.

Maanantain ja keskiviikon luistelukouluun kuuluu automaattisesti myös Temppujumppa keskiviikkoisin jäähallin juoksusuoralla klo 17.00-17.30. Kun ilmoittaudut mukaan luistelukouluun sinun ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua temppujumppaan vaan ilmoittautuminen pelkkään luistelukouluun riittää.

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Maanantaisin klo 18.15-19.00 (Areena)

Keskiviikkoisin klo 17.45-18.30 (Areena)

Kevään 2024 loppukauden hinta 1 krt/vko 50 € tai 2 krt/vko 75 €

 

Luistelukoulussa kaikki iästä ja taitotasosta riippumatta pääsevät jäälle! Harjoittelu on lapsilähtöistä ja kannustavaa -luistelun ilosta voi nauttia jokainen!
Temppujumpan kohokohta on iso temppurata! Radan kiertämisen lisäksi leikitään sekä harjoitellaan muun muassa tasapainoa, hyppäämistä ja välineen käsittelyä.

 

Kristallit-kehitysryhmä 

Kristallit-ryhmä on 3-5-vuotiaiden luistelukoulun kehitysryhmä, joka harjoittelee 1-2 kertaa viikossa, lajia tukevassa oheisharjoituksessa ennen jäätä ja temppujumpassa. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja, erilaisia käännöksiä, liukuja, hyppyjä ja peruspiruetteja. Ryhmästä on mahdollisuus nousta kilpa- tai harrasteluistelun ryhmiin valmentajan suosituksesta. Kristallit-ryhmän luistelijoiden on mahdollista käydä myös luistelukoulun jäillä (MA/KE).

Kysy lisätietoa Kristallit-kehitysryhmästä valmentajilta tai osoitteesta jtl.toimisto@gmail.com

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Keskiviikkoisin klo 17.00-17.30 (temppujumppa; juoksusuora)

Torstaisin klo 16.40-17.25 (jää; harjoitushalli)

Kristallit-kehitysryhmässä opitaan uusia juttuja, muun muassa taaksepäin mutkittelua ja valssihyppyä! Innostus uuden oppimisesta lisää motivaatiota!
Timantit-ryhmästä on mahdollisuus siirtyä kilparyhmään ja aloittaa kilpaileminen yksinluistelun tintit-sarjassa. Jäällä ja oheisissa tehdään monipuolisia harjoituksia -iloa ja leikkimielisyyttä unohtamatta!

 

Minitaitajat-kehitysryhmä

Minitaitajat-ryhmä on 6-9-vuotiaiden harrasteluistelun kehitysryhmä, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa luistelukoulun ajoilla sekä lajia tukevassa oheisharjoituksessa ennen jäätä. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja, erilaisia käännöksiä, liukuja, hyppyjä piruetteja. Ryhmästä on mahdollisuus nousta Taitajat-ryhmään.  Kysy lisätietoa Minitaitajat-kehitysryhmästä valmentajilta tai osoitteesta jarvenpaan.taitoluistelijat@kolumbus.fi!

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Tiistaisin klo 17.30-18.00 (oheinen; juoksusuora) ja 18.10-18.50 (jää; harjoitushalli)

Lauantaisin klo 10.30-11.15 (jää; areena)