Kilpailumaksut

Kilpailumaksut 1.1.2015 alkaen

Ilmoittautumismaksun määrittelee kunkin kisan järjestäjä. Kilpailumaksu sisältää seuralta laskutettavat tuomarikulut ja kisaan lähtevän valmentajan matka-, majoitus- ja päivärahakulut.

Omat kilpailut Järvenpäässä sarjan ilmoittautumismaksu
Kutsukisat Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla  kisan ilmoittautumismaksu + kilpailumaksu 25 euroa
Kutsukisat muualle Suomeen  ilmoittautumismaksu + kilpailumaksu 40 euroa
Valintakisat ilmoittautumismaksu + kilpailumaksu 60 euroa
IC-kilpailut kotimaassa ilmoittautumismaksu+ valmentajien toteutuneet matka-, majoitus-. ja päivärahakulut osallistujien kesken
Kansallisten sarjojen loppukilpailut ilmoittautumismaksu
SM-kilpailut seura maksaa kilpailukulut
Ulkomaan kilpailut toteutuneet kustannukset valmentajien päivärahoilla osallistujien kesken

Osallistumisten peruutukset

Mikäli kilpailun järjestäjä perii ilmoittautumis- tai toimistomaksun osallistumisen peruneen luistelijan osalta, peritään se luistelijalta. Mikäli kilpailun järjestäjä perii tällöin myös tuomarikulut, peritään myös kilpailumaksu ylläolevan taulukon mukaisesti.

Mikäli luistelija peruu osallistumisensa riittävän ajoissa, ei kilpailun järjestäjä peri ilmoittautumismaksua eikä tuomarikuluja. Sääntökirjan 23 mukaan peruminen tulee tehdä 7 vuorokautta ennen arvontaa. Kilpailukutsussa saattaa myös olla kilpailukohtaisia sääntöjä osallistumisen perumisesta esimerkiksi perumisen aikatauluista ja toimistomaksun perimisestä.

Mikäli luistelija peruu osallistumisensa myöhemmin ja ilman pätevää syytä (lääkärintodistus), peritään luistelijalta kilpailun järjestäjän perimä ilmoittautumis- tai toimistomaksu sekä kilpailumaksu mikäli luistelijan osalta peritään myös tuomarikulut.

Laskutus

Ilmoittautumis- ja kilpailumaksut laskutetaan kilpailuiden jälkeen. Laskuja koskevat kysymykset ja huomautukset voi lähettää osoitteeseen jtl.kilpailut(at)gmail.com.

Muodostelmajoukkueet

Samojen periaatteiden mukaisesti muodostelmajoukkueet maksavat ilmoittautumis- ja tuomarimaksujen lisäksi valmentajien matka-, majoitus- ja päivärahat.