Yksinluistelu

Järvenpään Taitoluistelijoiden kilpailevat yksinluistelijat harjoittelevat eri ryhmissä. Yksinluistelun kilparyhmiä valmentavat vastuuvalmentajat Laura Tykkyläinen, Jacek Zylski ja Dorota Zylska.

Kilparyhmiin ja kehitysryhmiin otamme uusia luistelijoita valmentajien järjestämän kokeiluluistelukatselmuksen kautta. Jos kiinnostuit, ota yhteys valmentajiimme! Tervetuloa meidän seuraan!

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 R6 ryhmään

Yksinluistelijoiden ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018

Tällä lomakkeella ilmoittautuvat läsnäolijoiksi kaudelle 2017-2018 kaikki yksinluistelun kilparyhmien luistelijat 19.4.2017 mennessä.

*

Muistathan myös hoitaa uuden kauden lisenssiasiat kuntoon 1.7.2017 mennessä. Vie lisenssin maksupäivä JTL jäsentietojärjestelmään tai lähetä se meille tällta sivustolta löytyvällä lomakkeella. Lisenssin maksupäivä tarvitaan kilpailuun ilmoittamistietohin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JTL:n ulkopuolelta hakemus seuran uudeksi luistelijaksi kaudelle 2017-2018 (kilpaluistelijat, kehitysryhmien luistelijat)

*

Uudet kilpaluistelijat seuraan hyväksytään johtokunnan toimesta valmentajien suosituksesta. Päätöksiimme vaikuttavat kilparyhmien nykyinen kokoonpano,  luistelijan taidot ja sopivuus kilparyhmiimme sekä vanhempien yhteistyökyky.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.