Yksinluistelu

Järvenpään Taitoluistelijoiden kilpailevat yksinluistelijat harjoittelevat eri taitotasoisissa ryhmissä. Yksinluistelun kilpa- ja kehitysryhmiä valmentavat vastuuvalmentajat Jacek Zylski ja Dorota Zylska.

Kilparyhmiin ja kehitysryhmiin otamme uusia luistelijoita valmentajien järjestämän kokeiluluistelukatselmuksen kautta. Jos kiinnostuit, ota yhteys valmentajiimme tai lähetä sähköpostia jarvenpaan.taitoluistelijat@kolumbus.fi ! Tervetuloa meidän seuraan!

Yksinluistelijoiden (R1-R7) ilmoittautuminen kaudelle 2019-2020

Tällä lomakkeella ilmoittautuvat läsnäolijoiksi kaudelle 2019-2020 kaikki yksinluistelun kilpa- ja kehitysryhmien luistelijat 14.4.2019 mennessä.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JTL:n ulkopuolelta hakemus seuran uudeksi luistelijaksi kaudelle 2019-2020 (kilpaluistelijat, kehitysryhmien luistelijat)

*

Uudet kilpaluistelijat seuraan hyväksytään johtokunnan toimesta valmentajien suosituksesta. Päätöksiimme vaikuttavat kilparyhmien nykyinen kokoonpano,  luistelijan taidot ja sopivuus kilparyhmiimme.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.