Yksinluistelu

Järvenpään Taitoluistelijoiden kilpailevat yksinluistelijat harjoittelevat eri taitotasoisissa ryhmissä. Yksinluistelun kilpa- ja kehitysryhmiä valmentavat vastuuvalmentajat Jacek Zylski ja Dorota Zylska.

Kilparyhmiin ja kehitysryhmiin otamme uusia luistelijoita valmentajien järjestämän kokeiluluistelukatselmuksen kautta. Jos kiinnostuit, ota yhteys valmentajiimme tai lähetä sähköpostia jarvenpaan.taitoluistelijat@kolumbus.fi ! Tervetuloa meidän seuraan!

Yksinluistelijoiden ilmoittautuminen kaudelle 2020-2021

Tällä lomakkeella ilmoittautuvat läsnäolijoiksi kaudelle 2020-2021 kaikki yksinluistelun kilpa- ja kehitysryhmien luistelijat 30.5.2020 mennessä.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JTL:n ulkopuolelta hakemus seuran uudeksi luistelijaksi kaudelle 2020-2021 (kilpaluistelijat, kehitysryhmien luistelijat)

*

Uudet kilpaluistelijat seuraan hyväksytään johtokunnan toimesta valmentajien suosituksesta. Päätöksiimme vaikuttavat kilparyhmien nykyinen kokoonpano,  luistelijan taidot ja sopivuus kilparyhmiimme.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.