Yksinluistelu

Järvenpään Taitoluistelijoiden kilpailevat yksinluistelijat harjoittelevat eri taitotasoisissa ryhmissä. Yksinluistelun kilpa- ja kehitysryhmiä valmentavat vastuuvalmentajat Jacek Zylski ja Dorota Zylska.

Kilparyhmiin ja kehitysryhmiin otamme uusia luistelijoita valmentajien järjestämän kokeiluluistelukatselmuksen kautta. Jos kiinnostuit, ota yhteys valmentajiimme (Jacek Zylski p. 040 500 9687) tai lähetä sähköpostia jtl.toimisto@gmail.com! Tervetuloa meidän seuraan!

Yksinluistelijoiden ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025

Kaikki yksinluistelun kilparyhmien (Blue, Pink, Red, Green ja Kilpataitajat) luistelijat ilmoittautuvat tällä lomakkeella läsnäolijoiksi kaudelle 2024-2025. Tee ilmoittautuminen perjantaihin 31.5.2024 mennessä.

Valmennussääntöä on hieman päivitetty, joten tutustuthan siihen huolellisesti!

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JTL:n ulkopuolelta hakemus seuran uudeksi luistelijaksi kaudelle 2024-2025 (kilpaluistelijat, kehitysryhmien luistelijat)

*

Uudet kilpaluistelijat seuraan hyväksytään johtokunnan toimesta valmentajien suosituksesta. Päätöksiimme vaikuttavat kilparyhmien nykyinen kokoonpano,  luistelijan taidot ja sopivuus kilparyhmiimme.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.