Team Ice Effect debytoi komeasti SM-sarjaan! Onnittelut!

5.11.2017

Muodostelmaluistelun SM-kilpailujen 1. valintakisoissa Turussa TIE luisteli oman lohkonsa kuudenneksi pistein 38,09.

Muokan SM-sarjojen ensimmäiset valintakilpailut ovat käynnissä Gatorade Centerissä Turussa. Lauantaina 18 noviisijoukkuetta luisteli kahdessa lohkossa vapaaohjelmansa. TIEn ensimmäinen kisa SM-sarjassa oli menestys; ensikertalainen jätti monta hyvää joukkuetta taakseen. Ohjelma sai kiitosta katsomosta ja tuomareilta.

Lohkon voitti Helsingin luistelijoiden Starlights (56.70) toiseksi luisteli järjestävän seuran joukkue Diamond Edges (51.75) ja kolmanneksi sijoittui Esjt:n Valley Bay Synchronics (43.55), jotka myös lunastivat SM-loppukilpailupaikan maaliskuussa luisteltaviin SM-kilpailuihin. 2. valintakilpailu luistellaan 9.12 Jyväskylässä.

Lämpimät onnittelut joukkueelle, valmentajille ja huoltojoukoille!