Seuran esittely

JTL:n toimisto, jäähallin
2. kerroksessa on avoinna
maanantaisin klo 18- 19

Järvenpään Taitoluistelijat ry on arvostettu ja aktiivinen keski-uusimaalainen taitoluisteluseura. Seuramme on perustettu 20.4.1990 ja se on ollut Sinetti-seura syksystä 1997 alkaen. Seurassamme luistelee tällä hetkellä noin 200 luistelijaa yksin- ja muodostelmaluistelun harrastaja- ja kilparyhmissä.

Päämäärämme on olla Keski-Uudenmaan vetovoimaisin taitoluisteluseura. Panostamme toiminnan laatuun, hyviin harjoitteluolosuhteisiin ja seurahengen ylläpitämiseen. Meillä valmentavat ammattivalmentajat. Luisteluryhmiä ohjaa koulutetut taitoluisteluohjaajat.

Seurallamme on maanantaista lauantaihin vakioluisteluvuoroja Järvenpään jäähalleilla, torstaisin ja lauantaisin luistelemme myös Tuusulassa, Kellokosken jäähallissa, jonka osakkaita olemme.