Kesäterässä taitoluisteluleirit

Järvenpään taitoluistelijat järjestää Kesäterässä 2022 taitoluisteluleirin Järvenpäässä!

 

HUOM! Vkot 23 ja 24 hintaryhmä 2 (A-silmuista ylöspäin) täynnä! Vko 25 hintaryhmä 1 (B-silmut-tintit) täynnä! Voit tiedustella yksittäisiä vapaita paikkoja sähköpostitse osoitteesta jtl.kesaterassa@gmail.com. (päivitetty 14.3.2022)

 

Tervetuloa Järvenpäähän huippuvalmennukseen kesäkuun alusta aina juhannukseen saakka. Leiriviikoilla mukana aiemmilta vuosilta tutut valmentajat Berit Kaijomaa ja Merja Huttunen sekä JTL:n yksinluistelun vastuuvalmentajat Jacek Zylski ja Dorota Zylska. Monipuolisen lajiharjoittelun ohella tanssia, telinevoimistelua ja uintia.

Yksinluistelijoiden leirit ovat 6.6.-23.6.2022. Leirit ovat päiväleirejä, viikoilla 23-24 ma-pe ja viikolla 25 ma-to. Leirillä tarjoillaan lounas. Leirimaksu ei sisällä majoitusta. Leirit ovat avoinna kaikkien seurojen luistelijoille.

Ilmoittautuminen kesäleireille 2022 on auki! Pääset ilmoittautumaan sivun vasemman reunan valikosta kohdasta Ilmoittautuminen. Laadukkaan toiminnan takaamiseksi ryhmäkoot ovat rajoitettuja, joten ilmoittautumisjärjestys ratkaisee paikan saannin. Vuonna 2021 kaikki leiriviikot täyttyivät ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan.