Kesäterässä taitoluisteluleirit

 

Järvenpään taitoluistelijat järjestää Kesäterässä 2021 taitoluisteluleirin Järvenpäässä!

 

ILMOITTAUTUMINEN KESÄTERÄSSÄ TAITOLUISTELULEIRILLE ON AVATTU! LÖYDÄT LINKIT ILMOITTAUTUMISEEN TÄLTÄ SIVULTA HIEMAN ALEMPAA.

 

Tervetuloa Järvenpäähän huippuvalmennukseen kesäkuun alusta aina juhannukseen saakka. Monipuolisen lajiharjoittelun ohella tanssia, telinevoimistelua ja uintia.

Yksinluistelijoiden leirit ovat 7.6.-24.6.2021. Leirit ovat päiväleirejä, viikoilla 23-24 ma-pe ja viikolla 25 ma-to. Leirillä tarjoillaan lounas. Leirimaksu ei sisällä majoitusta. Leirit ovat avoinna kaikkien seurojen luistelijoille. Laadukkaan toiminnan takaamiseksi ryhmäkoot ovat rajoitettuja, joten ilmoittautumisjärjestys ratkaisee paikan saannin. Vuonna 2020 kaikki leiriviikot täyttyivät ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan.

 

Leirillä valmentajina ovat:

Viikolla 23: Berit Kaijomaa, Jacek Zylski ja Dorota Zylska

Viikolla 24: Berit Kaijomaa, Merja HuttunenJacek Zylski ja Dorota Zylska

Viikolla 25: Berit Kaijomaa, Merja HuttunenJacek Zylski ja Dorota Zylska

Tanssin, telinevoimistelun ja uinnin valmentajat tulevat kyseisiin lajeihin erikoistuneista paikallisista urheiluseuroista.

 

Leiriohjaaja:

Leireillä on kaksi leiriohjaaja, jotka vastaavat leirin nuorimpien luistelijoiden leirin sujuvuudesta. Jää- ja oheisharjoitusten lisäksi luistelijoilla on mahdollisuus viettää ohjatusti vapaa-aikaa; mm. piirtäen, arkarrellen ja pelaillen. Leiriohjaajat ovat paikalla klo 9-15 ja huoltajat voivat olla yhteydessä heihin leiripäivien aikana.

 

Koronavirustilanteen vaikutus leirin järjestämiseen

Vallitsevan koronavirustilanteen eteneminen on epävarmaa. Lähtökohtaisesti leirin suunnitelmat tehdään siten, että leiri pystytään järjestämään normaalisti. Mikäli leiri voidaan järjestää, mutta sitä ei ole mahdollista toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti (esimerkiksi oheistilat eivät ole käytettävissä tai ryhmäkoot rajoitettu tiettyyn luistelijamäärään), tarkastelemme huolella erilaisia toteutusvaihtoehtoja ja pyrimme soveltamaan suunnitelmia. Huomioimme aina huolellisesti STLL:n ja Keusote:n suositukset. JTL pidättää siis itsellään oikeuden muutoksiin leirin ohjelman, ryhmäkokojen ja jäämäärien osalta.

Meille JTL:ssä on ensiarvoisen tärkeää, että leiri on laadukkaasti toteutettu ja, että luistelijoiden etu pyritään huomioimaan kaikissa ratkaisuissa. Mikäli leirin sisältöihin joudutaan tekemään merkittäviä muutoksia tai muutoksilla on vaikutusta osallistumismaksun hintaan (joko laskevasti tai nostavasti), luistelijoille tarjotaan mahdollisuutta perua ilmoittautumisensa leirille. Mahdollisista muutoksista pyrimme tiedottamaan viimeistään toukokuun alkupuolella.

HINTARYHMÄT:

Ryhmä 1:  B-silmut, alueluistelijat, minit ja tintit

2 jäätä/päivä + oheisharjoittelua

Ryhmä 2:  A-silmut, debytantit, (SM)- noviisit, juniorit ja seniorit

3-2 jäätä/päivä + oheisharjoittelua

 • Valmentajat jakavat luistelijat leirillä taitotason mukaisiin pienryhmiin.
 • Leirin hinta sisältää päivittäisen lounaan. 
 • Leiri on päiväleiri ja harjoitukset ajoittuvat klo 8-17 välille.
 • Leirijärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HINNAT 2021:

 Ryhmä 1Ryhmä 2
vko 23365€ 415€
vko 24365€ 415€
vko 25315€360€
vko 23 ja 24555€665€
vko 23 ja 25555€665€
vko 24 ja 25555€665€
vko 23, 24, 25740€860€

  ILMOITTAUTUMINEN:

  Ilmoittautuminen leirille aukeaa 7.1.2021.

  Hoikaan rekisteröityneet henkilöt:

  https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=3232&TapahtumaID=6552

  Rekisteröitymättömät henkilöt:

  Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee alla olevasta
  osoitteesta rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen
  sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön:

  https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=3232&TapahtumaID=6552

  Heti kun ryhmät täyttyvät, tieto siitä lisätään nettisivuille. Voit tiedustella vapaita paikkoja osoitteesta jtl.kesaterassa@gmail.com

   

  Jokaisella luistelijalla pitää olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai esim. STLL:n luistelupassi, joka sisältää vakuutuksen.


  LEIRIN LASKUTUS

  JTL laskuttaa leirilaskun yhteydessä ilmoittautumisesta 100 euron ennakkomaksun, jonka maksu vahvistaa leiripaikan. Ennakkomaksu erääntyy 15.4.2021. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu 15.4.2021 mennessä, ilmoittautuminen raukeaa. Vähennä ennakkomaksun osuus leirilaskusta, joka erääntyy 15.5.2020. Sisaralennus -10% edullisimmasta maksusta.


  PERUUTUSEHDOT

  • Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutuksista peritään aina 50 euroa toimistokulua.
  • Peruutukset 48h-14vrk ennen leirin alkua: leirimaksun hinnasta peritään 50%.
  • Myöhemmin kuin 48h ennen leirin alkua peruutetusta leiristä veloitetaan koko leirin hinta.
  • Lääkärintodistuksella peruutetusta leiristä veloitetaan 50 euroa toimistokulua.

  Koronavirustilanteeseen liittyen JTL:n johtokunta on linjannut vuonna 2020 seuraavaa. Mikäli koronavirustilanne maaliskuussa 2021 niin vaatii, samaa linjausta sovelletaan myös vuonna 2021.

  Mikäli luistelija on ilmoittautunut leirille ennen 31.3.2020 ja

  1) haluaa osallistua leirille: maksa varausmaksu 100€ 15.4.2021 mennessä. Mikäli varausmaksua ei makseta 15.4.2021 mennessä, leiri-ilmoittautuminen raukeaa. Leirin peruuntuessa JTL palauttaa varausmaksun 100€ täysimääräisenä.

  2) haluaa peruuttaa osallistumiseni leirille: älä maksa varausmaksua. Ilmoita paikan peruuttamisesta myös osoitteeseen jtl.kesaterassa@gmail.com. Jos olet maksanut jo varausmaksun ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ilmoita tästä VIIMEISTÄÄN 15.4.2021. Tällöin JTL palauttaa varausmaksun 100€ täysimääräisenä.

  3) haluaa peruuttaa osallistumisensa leirille 15.4.2021 jälkeen, VAIKKA leiri järjestetään: normaalit peruutusehdot ovat voimassa.

   

  Lisätietoa leiristä näiltä sivuilta ja leirikirjeestä, jonka lähetämme sähköpostilla toukokuun alussa. Sähköpostia meille voi laittaa osoitteeseen jtl.kesaterassa@gmail.com