Tikkurila Trophy

9.9.2016

Elokuu vasta vaihtui syyskuuksi ja kilpailukausi jo alkoi osalla luistelijoistamme. Kisajäille liukui ensimmäisenä Karoliina Kortesoja SM-Noviisi (vanhemmat) sarjassa. Karoliina sijoittui hienosti 11. 26 luistelijan joukosta vaikka ohjelmaan mahtuikin vielä kauden alusta johtuen pientä haparointia.

Pinja Laine jatkaa huomista kilpailua sijalta 13 (23 osallistujaa). Pinja yritti rohkeasti 3 Lutz yhdistelmää, mutta jäi kierroksiltaan hieman vajaaksi. Sekä Karoliina että Pinja keräsivät kelpo komponenttipisteet epäonnistuneista elementeistä huolimatta.

Jenni Sipilä jatkaa kilpailua hienosti sijalta 7 peräti 25 luistelijan joukosta. Jenni kilpaili ensimmäisen kerran lyhytohjelmallaan ja tekikin heti lähes puhtaan ohjelman näin kauden alkuun. Jennin kilpailu jatkuu vasta sunnuntaina.

Lauantaina kisajäille hyppäsivät nuoremmat SM-Noviisit ja kauden ensimmäinen kisa taisi aiheuttaa jännitystä sen verran, että kaikilla tuli ohjelmiin helpotuksia  ja sijoitukset lyhytohjelmissa taisivat kaihertaa sen verran tyttöjä, että sunnuntaina kisjäälle astelivatkin aivan erilaiset tytöt. Pilvi teki ohjelmassa upeasti kaksoisakselin ja ensimmäisen kerran kisasuorituksessa kolmois Salchovin. Hyvä vapaaohjelman 4. sija nostikin Pilvin lyhyohjelman 16. sijalta lopputuloksissa peräti 6. Emilia luisteli kauniisti oman vapaaohjelmansa ja sijoittui lopputuloksissa sijalle 14 (LO 18), myös Juuli paransi tulostaan sunnuntaina sijalta 19. sijalle 17.

Pinja luisteli lauantaina vapaaohjelmansa ja myös hänen suosrituksensa parani perjantain lyhytohjelmasta. Vielä pientä epäpuhtautta hyppyjen alastuloissa, mutta eiköhän ne saada korjattua seuraavaa kilpailua varten. Pinjan vapaaohjelman sijoitus (5.) nosti Pinjan lopputuloksissa sijalle 7.

Jenni teki myöskin vapaaohjelmassaan vakuuttavaa työtä ja nakutteli hyppyjä varmaan tahtiin ja Jennin sijoitus ensimmäisessä Juniori kilpailussa oli hienosti 9.