Palautekysely

10.3.2020

Toteutamme seurassamme palautekyselyn yhteistyössä Olympiakomitean kanssa. Linkki kyselyyn lähetetään Hoikan kautta kaikille seurassa eri rooleissa toimiville. Erilaisia kyselyitä on viisi, alle 13-vuotiaille, yli 13-vuotiaille, vanhemmille, aikuisliikkujille sekä seuratoimijoille (mm. valmentajat, johtokuntalaiset/luottamustehtävissä toimivat sekä yli 15-v. luisteluohjaajat). 

Toivomme, että jokainen vastaisi kaikkiin niihin kyselyihin, jotka koskevat itseä. Lasten ja nuorten kyselylinkit tulevat huoltajan sähköpostiin. Jos perheessä on useampi luisteleva lapsi, voi jokainen vastata kyselyyn erikseen saman linkin kautta. Toivomme vastaukset viikon sisällä. Kysely suoritetaan anonyyminä, yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa.

Kyselylinkit lähetetään vkolla 11, tarkista myös roskapostikansiosi! Jos siltikään et ole saanut kyselylinkkiä tai joku yllä mainituista linkeistä puuttuu vaikka olisit sen tarvinnut, tai sinulla on jotain kysyttävää kyselystä tai sen toteutuksesta, ota yhteyttä maarit.kankarisalo@gmail.com

 

Kevätterveisin Johtokunta