Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenyys -kiitos tuestasi seuralle!

Johtokunta on kokouksessaan miettinyt, miten koronavirustilanne vaikuttaa seuran toimintaan

JTL:n johtokunta piti 17.3. ylimääräisen kokouksen korona-tilanteen ja Suomen hallituksen tekemien linjausten vuoksi, pohtien miten tilanne vaikuttaa seuran talouteen.

Kaikki harjoitukset on peruttu tällä tietoa 13.4.2020 asti. Lisäksi esimerkiksi seuran 30 vuotis juhlanäytös on peruttu. Tapahtuma on kautta aikojen ollut seuran tärkeimpiä varainhankintatoimia, joten tapahtuman perumisella on merkittävä vaikutus seuran taloudelle. Valtakunnallinen liikuntapaikkojen sulkeminen on force majure -tilanne, johon seura ei ole omalla toiminnallaan voinut vaikuttaa.

Pyrimme minimoimaan kustannuksia ylläpitäen toimintaa kuitenkin sellaisella tavalla, että toiminta voidaan palauttaa hyvin nopeasti koronaepidemiatilanteen rauhoituttua.

Harrastajien kausi olisi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti päättynyt kevätnäytökseen 4.4.2020. Pyydämme, että seuran kaikki harrastajat suorittaisivat kevään harrastemaksut normaalisti seuratoiminnan jatkumiseksi. Pyrimme löytämään jäljelle jääneille luistelukerroille korvaavia harjoitusaikoja heti, kun viranomaisten ohjeistus sallii toiminnan jatkamisen.

Kannatusjäsenyys

COVID-19 viruksen aiheuttama pandemia ja sen seurauksena toiminnan pakollinen keskeyttäminen ja tapahtumien peruuttaminen ovat suuri uhka seuran taloudelle. Työntekijöiden palkat ja työnantajakulut, sekä seuran jäämaksut on tähän saakka kustannettu seuran toiminnan tuotoilla ja varainkeräyksillä.

Voit tukea seuraa tänä poikkeusaikana ryhtymällä kannattajajäseneksi. Tukeminen on helppoa: maksa halutessasi 20 € kannatusjäsenmaksu tai suurempi summa Järvenpään Taitoluistelijoiden tilille.

Kiitämme tuestanne tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!