Uudenmaan alue

Uudenmaan Alueen kilpailutiedot löytyvät STLL:n Figure Centrestä.

Linkki STLL:n FIGURE CENTREen:

Linkin takaa löytyvät jatkossa kaikki STLL:n alaisten seurojen kilpailut ja tapahtumat listattuna päivämäärän, järjestäjän sekä tapahtumatyypin mukaisesti.

Tapahtumasta / kilpailusta on aina linkki ko. tapahtuman kotisivuille.

Huom!
Muistathan, että johtokunta ja valmentajat päättävät mihin kisaan JTL osallistuu ja mihin ei.

JTL:n kilpailusihteeri ilmoittaa aina luistelijat kilpailuihin.

Mikäli luistelija haluaa osallistua kilpailuun, johon JTL ei ole osallistumassa, kannattaa asiasta avata keskustelu valmentajan kanssa. Osallistumisesta pitää joka tapauksessa sopia seuran kanssa. Osallistuessaan tällaisiin kilpailuihin (johon JTL ei seurana osalllistu) sekä ulkomaan kilpailuista, joutuu luistelija kustantamaan / maksamaan sekä ilmoittautumis- että tuomarikulut sekä mahdolliset muut kulut kuten valmentajan palkka - ja matkakulut.